Nyheder
Julefrokost 2018 PDF Udskriv Email
Nyheder - Diverse
Skrevet af Michael Tsaous   
Tirsdag, 09. oktober 2018 18:15

 
  Frederikshavn Budoklub inviterer hermed Seniorer til vores årlige Julefrokost 2018 
 

  Dato: 24. NOVEMBER -KL. 18:00


 
Sted: Atletcentret


  Mad: Traditionel Julemad
  Kuvert pris 170 kr.

  Øl/Vand kan købes i Cafeteriet.
  Medbrig gerne selv ekstra hvis man ønsker.

  SU d.20. november til - Michael Tsaous (Aikido Afdelingen)
  Vi modtager ikke Mobilepay.


 NAVN OG AFD.


  -------------------------------------------------------------------------------------------------------


  HUSK: Medbring pakke til max 30kr.Senest opdateret: Tirsdag, 09. oktober 2018 18:30
 
Selvforsvar for kvinder PDF Udskriv Email
Nyheder - Diverse
Skrevet af Heidi Kure Jakobsen   
Fredag, 20. oktober 2017 10:35

Skal du med?
Introkursus til selvforsvar
Søndag den 19. November 2017, kl. 10 - 14 i Atletcenteret ved Arena Nord, Harald Nielsens Plads
Pris: 100 kr.
Begrænset antal pladser som fordeles efter først til mølle, men ellers er seneste tilmeding den 12. november 2017.
Kun for kvinder
Tilmelding via mobilepay: 22223160 - skriv SFK + navn i kommentar

Beskrivelse: Vi starter i cafeteriaet med en kort intro af forløbet, hvorefter vi går i træningssalen for praktiske øvelser.

Alle kan være med uanset alder og træningsniveau.

Underviserne på dagen er Dorthe Nelleberg og Heidi Kure Jakobsen der begge har mange års erfaring inden for kampsport.

Dorthe Nellebergs profilbillede  

Dorthe Nelleberg                      Heidi Kure Jakobsen

 

Om Dorthe Nelleberg

Dorthe har brunt bælte i Jiu-jitsu og startede i Frederikshavn Budoklub i 1993, i en årrække underviste Dorthe børnehold med helt op til 40 børn på holdet, indtil hun holdt en længere pause. Efter en årrække væk fra klubben vendte Dorthe stærkt tilbage til klubben og har efter sin tilbagevenden både trænet op til det brune bælte og undervist ungdomsholdet i en sæson.

 

Om Heidi Kure Jakobsen

Heidi startede i Frederikshavn Budoklub i 1993. Inden da var det blevet til et par års jiu-jtitsu andetsteds, men i Frederikshavn Budoklub er det blevet til aikido, hvor hun har det sorte bælte og karate hvor hun har brunt bælte. Heidi har undervist børnehold de sidste 7 år.

Senest opdateret: Fredag, 17. november 2017 13:13
 
STÆVNE PDF Udskriv Email
Nyheder - Aikido
Skrevet af Heidi Kure Jakobsen   
Onsdag, 24. maj 2017 15:48

I weekenden var der 3 af vores unge mennesker: William, Jannie og Sofie der deltog i stævne i Aalborg med Susi som coach.

Jannie kom hjem med en 2. plads og Sofie vandt sin pulje - tillykke med medaljerne, godt gået piger! :)

 
DAF generalfors. referat PDF Udskriv Email
Nyheder - Aikido
Skrevet af Mark Jewkes   
Torsdag, 08. marts 2012 11:20

Til medlemsklubberne

                                                                                                                05.03.2012

Referat af den ordinære generalforsamling d. 3/3 2012 i

 

Odense Aikido Klub

Sportscentrum

Efter 3 spændende træningspas, efterfulgt af lidt mad og drikke kunne vi gå i gang med årets generalforsamling.

 

Følgende klubber/dojo var repræsenteret: KAK, Copenhagen Aiki Shuren Dojo, Choumon Aikido, Aikido Dojo Holbæk, Doshinkan, Viborg Aikikai, Vestfyns Aikikai, Aarhus Aikikai, Reishin Dojo, Næstved Budo Klub, Svendborg Aikido Klub, Odense Aikido Klub, Frederikshavn Budo Klub.

 

  1. 1.Valg af dirigent/protokolfører

Mark Jewkes valgt.

  1. 2.Bestyrelsens beretning

 

DAF formand Ethan Weisgaard kunne med stor glæde fortælle om det gode aktivitetsniveau i det forløbne år, både med hensyn til træning i klubberne, men også antallet af gensidige besøg, og afholdte træningsarrangementer. Derudover var han meget tilfreds med antallet af danske aikidoka, der ofte besøger Japan og dermed gør sig positiv bemærket i Hombu Dojo.

Formanden takkede alle bidragsydere til den store Japan Indsamling i forbindelse med den frygtelige jordskælvskatastrofe i 2011. Han kunne fortælle, at O-Senseis gamle dojo i Iwama er blevet restaureret til sin oprindelige stand.

Mark Jewkes gjorde rede for træningsåret i Danish Aikikai, der bød på hele 4 træningslejre. De aikidoudøvere som deltog i alle 4 arrangementer kunne således føje næsten 80 ekstra træningstimer til deres regulære træningsmængde i klubberne.

Præsident Keith Olen Barger bød Reishin Dojo hjertelig velkommen i DAF. Han kunne fortælle, at han ved et besøg i anledning af gradueringer kunne glæde sig over det høje aikidoniveau og den gode aikido-ånd der findes i vores nyeste medlemsdojo.

Keith bød derudover Jan Max Bunzel velkommen som ny International Sekretær i DAF. Jan, som er 6. dan og forhenværende mangeårige medlem af DAFs bestyrelse, har et fremragende kendskab til det japanske sprog, og har rejst meget i landet. Hans kundskaber i denne forbindelse er uundværlig i vores kontakter til Hombu Dojo og IAF.

Derefter overtog Ethan ordet igen, og fremlagde et powerpoint med følgende projekter: Det første udkast til et Shidoin/Fuku-shidoin diplom blev vist, og er snart klar til at gå i trykken. Ligeledes er DAF ”dojo-recognition” diplomet udarbejdet. Proceduren for og formularer til disse udnævnelser er faldet på plads, og bliver på et tidspunkt i nærmeste fremtid tilgængelig for medlemsklubberne.

Pressekit til markedsføring af klubberne i medierne er nu også færdig og kan rekvireres som PDF hos Ethan.

Der arbejdes fortsat på en ny hjemmeside. Bestyrelsen ønsker at etablere en hjemmeside, der et naturlig elektronisk samlingspunkt for alle medlemsklubber, med download muligheder (diplomer, formularer mm). Der er fundet en professionel webdesigner til opgaven.

Måtter: Thomas Ludvigsen er fortsat ansvarlig for udlejning af DAFs måtteareal .

Keith gjorde rede for Aikido Workshop, som afholdes lørdag d. 2. juni. Det er nu blevet besluttet at arrangementet byder på 5 timers træning og en opvisning. Der vil være en eller anden form for socialt samvær om aften, og deltagere er velkommen til at overnatte i Holbæk Budo Skole. Der vil blive fremsendt materiale om workshoppen i nærmeste fremtid.

  1. 3.Forelæggelse til godkendelse af regnskab for det forløbne år, samt fastsættelse af kontingentets størrelse

Regnskab godkendt. Kontingent uændret. Et pænt overskud på 30.036,- gav en saldo på 106.548,- Kim blev opfordret til at undersøge om der kunne opnås en højere forrentning.

  1. 4.Valg til bestyrelsen ifølge § 7: På lige årstal vælges formand, kasserer samt et menigt medlem (Ethan, Kim og Torben genopstiller)

Ethan (formand) genvalgt, Torben (medlem) genvalgt, Kim (kasserer) genvalgt. Alle valg var enstemmige!

  1. 5.Valg af revisor

Carsten Wang Jørgensen blev genvalgt.

  1. 6.Udpegning af teknisk udvalg

TA ingen forandringer, Danish Aikikai: Jorge Londono ønskede at forlade det tekniske udvalg. Mark Jewkes intræder. Jan Bunzel forklarede de tilstedeværende arbejdsopgaver og principper for udpegning af medlemmer til udvalget.

  1. 7.Behandling af indkomne forslag samt nedsættelse af ad hoc udvalg.

Der var ikke indkommet forslag.

  1. 8.Eventuelt

DGI medlemskabet blev diskuteret. Der er fordele og ulemper forbundet med det. DGI kan kun i begrænset omfang hjælpe med træningsarrangementer. Derimod tilbyder DGI ganske udmærkede kurser for enkeltpersoner (coaching, 1. hjælp mm.) Klubber der er medlem af DGI har desuden gennem forbundet en forsikring for deres instruktører. I denne forbindelse blev de tilstedeværende opfordret til at checke deres fritidsulykke forsikringer, da de som regel ikke dækker aikido, som betragtes som farlig sport. DAF kunne eventuelt tage sagen op med forsikringsverdenen. Denne problemstilling arbejder DGI kampidræt også med, indtil nu uden resultat.

Det forlyder, at de jyske aikidoklubber ønsker etableringen af et DAF måtte areal, som var placeret i Jylland.

Mark Jewkes er fortsat ansvarlig for forsendelse af pas og diplomer.

Victor Merea takkede for den hjertelige velkomst i DAF, roste arrangementet og den gode stemning, og inviterede alle til Reishins 10års jubilæum. Nærmere info følger. Reishin er desuden vært ved en træning med formanden for belgisk aikikai i påskeugen (et par dages varighed). Han beklagede sammenfaldet med Danish Aikikais påskelejr.

Til sidst takkede Mark på DAFs vegne værterne fra Odense Aikido Klub, der har lagt dojo til generalforsamlingen og stået for forplejningen.

 

 

 

 

Med venlig hilsen

Mark Jewkes

Bestyrelsesmedlem

 

 

 

 

 

 

 

 
Ninja-Kidz graduering PDF Udskriv Email
Nyheder - Diverse
Skrevet af Heidi Kure Jakobsen   
Mandag, 09. januar 2012 22:04

Den 19. januar 2012 afholdes der endnu engang graduering for de mindste i klubben.

Traditionen tro er forældre, bedsteforældre og søskende velkomne til at komme og se hvad vores dygtige børn kan præstere.

Vi starter i cafeteriaet kl. 17.00, følges ned i salen til selve gradueringen, hvorefter vi går op i cafeteriet og slutter af med kaffe, saftevand og kage. Forventes sluttidspunkt kl. 18.30.

Jeg glæder mig til at se jer.

De bedste budohilsner

Heidi Kure Jakobsen

Senest opdateret: Fredag, 03. februar 2012 17:57
 
«FørsteForrige12NæsteSidste»

Side 1 ud af 2