Instruktører - Børnehold PDF Udskriv Email
Information - Instruktører
Skrevet af Dan Mørkbak Sørensen   
Mandag, 23. august 2010 15:53

 

Heidi Kure
Chef-Instruktør Heidi Kure Jakobsen
Kontakt info Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Grader

2. Dan Aikido (Aikikai)
2. Dan Aikido Toho Iai
3. Kuy Karate

 

Mini-Biografi

Heidi har trænet i Frederikshavn Budo Klub siden 1993. Heidi startede til Aikido, men er siden hen ligeledes startet med at træne Karate. I en årrække har Heidi været aktiv i foreningslivet, dels i aktivitetsudvalget og senere som bestyrelses-medlem, har været formand i 4 år og er efter overgang til triologiledelse blevet aktivitetsformand.

 

 

 

Heidi Kure
Instruktør Tom Hansen
Kontakt info
Grader

4. Dan aikido

3. Dan Iaido

 

Mini-Biografi

Tom har fungeret som instruktør på aikdio holdet i mange år og har derudover de seneste par år fungeret som hjælper på Ninja-Kidz samt vikar i de tilfælde, hvor det har været nødvendigt. Derudover har Tom været instruktør på Samurai-Kidz holdet på aikido delen i den seneste sæson.

 

 

 

Heidi Kure
Instruktør Niels Heitmann
Kontakt info
Grader

2. Dan Jiu-Jitsu

Mini-Biografi

Niels har fungeret som instruktør i mange år i Jiu-Jitsu og underviser på pt på Jiu-jitsu Kidz holdet, der tidligere var et Ninja-Kidz hold.

 

Niels er desuden æresmedlem af klubben.

 

 

Heidi Kure
Instruktør Jess Pape
Kontakt info
Grader

Kyu jiu-jitsu

Mini-Biografi

Jess har i længere tid fungeret som instruktørhjælper på det Ninja-Kidz hold der nu hedder Jiu-jitsu Kidz og er desuden blevet instruktør på Samurai-Kidz holdet i de perioder, hvor det er Jiu-jitsu der er emnet.

 

Alle vore instruktører har naturligvis børne-attest!

Senest opdateret: Onsdag, 24. maj 2017 16:05