Ninja-Kidz PDF Udskriv Email
Nyheder - Diverse
Skrevet af Heidi Kure   
Onsdag, 28. Juli 2010 15:56
Den 9. september kl. 17.30 starter et nyt hold for de 5-8 årige kaldet Ninja-Kidz. Her bliver de præsenteret for basis kampsport, således at de lærer grundprincipper indenfor Aikido, Jiu-Jitsu og Karate - de 3 budo-sportsgrene der tilbydes i klubben for de øvrige medlemmer.
Meningen er at holde det på et niveau, hvor børnene udfordres, men stadig synes det er sjovt uanset om de er 5 eller 8. Igennem kampsporten styrkes barnets motorik og balance.

På opstartsdatoen mødes forældre og børn med instruktøren i Atletcenterets cafeteria, hvor der startes med en lille snak om, hvordan man opfører sig i en Dojo og hvor børnene forklares, at man ikke må bruge kampsporten i skolen eller børnehaven.

Jeg er allerede begyndt at skrive børn op til start og der vil være begrænsede pladser på holdet, da der skal være tid og overskud til børnene, så er du interesseret så tag endelig fat i Heidi Kure gerne pr. mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , alternativt træffenummer 60502569.

 
Mvh Heidi
Senest opdateret: Lørdag, 30. oktober 2010 09:33